Contact

Contact Gegevens

Locatie

Houtbroekdijk 25, Someren

E-mail

info@qwats.com

Vragen? Stuur ons een bericht!

Locatie

F.A.Q.

Frequently Asked Questions

De levering duurt maximaal 8 dagen, maar in uitzonderlijke gevallen kan het iets langer duren. Je kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen via info@qwats.com

Als je het verkeerde artikel hebt ontvangen of een of meerdere artikelen uit je bestelling mist, neem dan contact met ons op en vermeld indien mogelijk de volgende informatie:

  1. Jouw bestellingsnummer. Je vindt het in de bevestigingsmail van je bestelling.
  2. Een foto van het verkeerd geleverde product.

Wij zullen dan zo snel mogelijk de juiste artikelen opsturen en je laten weten of wij willen dat je de verkeerd geleverde artikel(en) retourneert. Uiteraard vergoeden wij alle verzendkosten.

Bij QWATS verkopen wij alleen producten die wij zorgvuldig hebben geselecteerd en getest op kwaliteit.

Uiteraard heb je een wettelijk recht van 14 dagen om jouw bestelling te annuleren en te retourneren vanaf de dag dat je deze ontvangt, om welke reden dan ook en zonder rechtvaardiging.

Je kunt een artikel na de wettelijke 14 dagen retourneren, op voorwaarde dat het artikel (voor zover redelijkerwijs mogelijk) niet is gebruikt en alle verpakkingen intact zijn.

Helaas kunnen wij op dit moment geen gratis retourzending aanbieden.

Ja, je kunt uw bestelling annuleren door zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar info@qwats.com. Indien de bestelling al onderweg is, dien je deze na ontvangst te retourneren.

Winkelwagen
Scroll naar boven